Rangliste Top 3 - Open

Weekenden leverede gode forhold i Nyborg til afvikling af stævne. Vindretningen var østlig begge dage, lørdag i ren Øst og søndag i Syd Øst hvilket gav rigtig gode forhold for sejlerne og den arrangerende klub ØBK i Nyborg.

En god skare var mødt op for at dyste i Open Fun, og denne gang forsøgte man at tilpasse banen til de forskellige niveauer. Der var således mulighed for at sejle 2 omgange på en kortere bane eller deltage på den lange bane. Alle gik til den og fik gode sejl oplevelser med hjem. Hent resultatet for Open Fun her.

Kona sejlerne var også mødt op til at dyste igen, og efter en uge med VM i Nivå var de godt sejlende på den lange bane. Allan Koch fortsatte de gode takter fra VM og sikrede sig sejeren efter 4 sejladser. Hent resultatet for Kona her.

Weekenden bød ikke på slalom forhold, men til gengæld fine forhold til Formula. Der blev således gennemført 6 rigtig gode sejladser i perfekte forhold, 2 lørdag hvor vinden drillede ud på dagen. Til gengæld valgte den at komme retur søndag i rigtig god stil. Sebastian Kornum måtte desværre trække sig grundet en skade, og det samme galdt Nikolaj Kruppa som også måtte stoppe efter første sejlads.

Master sejleren Brian Røgild havde igen fuld kontrol, og styrede slagets gang sikkert oppe foran. Med 4 første pladser, en enkelt 3 og andenplads, sikrede Brian sig podie pladsen. Kasper Juul Larsen tog sig af anden pladsen, hvorimod vi igen så Martin Funch være godt sejlende og slutte på en fin tredie plads i både Master og Open klassen.

Formula resultat efter 6 sejladser kan hentes her.
Ranglisten efter Nyborg kan hentes her. Vær opmærksom på at der i den aktuelle rangliste ikke er taget hensyn til +50%’s point reglen for stævner som en sejler ikke har deltaget i. DBO’s point beregner arbejder på en løsning.

Tak til ØBK, dommere og deltagere for et rigtig godt stævne.

Fuld stævne rapport fra Erling Tind kommer snarest.

Efter 6 Formula sejladser blev top 3 i Open:

 1. Brian Røgild / DEN-173
 2. Kasper Juul Larsen / DEN-11
 3. Martin Funch / DEN-245

Top 3 i Master:

 1. Brian Røgild / DEN-173
 2. Martin Funch / DEN-245
 3. Thomas Hou / DEN-91

Top 3 i Grand Master:

 1. Steen Lauritsen / DEN-500
 2. Henrik Carstens / DEN-8
 3. Jens Peter Jensen / DEN-18

Bedst placerede kvinde:

 1. Anissa Mohrath / DEN-85

Top 3 i Youth:

 1. Christian Justesen / DEN-26
 2. Frederik Poser / DEN-80
 3. Mads Jepsen / DEN-15

Top 3 i Junior:

 1. Mads Jepsen / DEN-15
 2. Sebastian Kæmpe / DEN-105
 3. Mathias Eithz / DEN-181