Foto: Jan Nielsen

DM i Slalom 2012 blev igen i år afholdt i Hvide Sande og i alt var 48 deltagere mødt op for at kæmpe om titlen. Her i blandt 2 svenskere, 1 nordman og 1 tysker – Gunnar Asmussen.
Første dag bød på flot solskin og god stabil slalom vind til 7,8 og 8,6. Der blev til 3 sejladser med sejre til hhv. Kruppa DEN-4, Sebastian DEN-24 og Gunnar GER-88. Der blev kæmpet godt i starterne, også i de indledende heats, hvilket resulteret i flere omstarter og tilbagekaldelser.

Lørdag var der lagt op til lang distance sejlads, og igen i år blev der sejlet Waterz – hvilket dog ikke var tællende til DM. Vejret leverede fin slalom vind med stigende styrke gennem formiddagen.

Foto: Jan Nielsen - Kurosh Kiani

Sejladsen var ikke af sammen længde som de forrige år, så efter ca. 10 minutter kunne Sebastian Kornum DEN-24 krydse mållinien som vinder af WaterZ 2012.

Vejrudsigten søndag så ikke helt så lovende ud  som de forgående dage. Ved skippermødet blev der diskuteret hvorvidt minimumsgrænsen for slalom-vinden skulle sættes ned fra 14 til 12 knob, det dog kun ved snakken og det passede alle fint.
Kl. 11 blev første heat startet og vi nåede at få endnu et resultat med Gunnar Asmussen fra Tyskland som vinder.

Foto: Jan Nielsen

Det samlede stævneresultat overall blev 1. Gunnar Asmussen GER-88 – 2. Kurosh Kiani DEN-13 – 3. Sebastian Kornum DEN-24.

DM titlen tog Kurosh Kiani sig af mens Sebastian Kornum og Nikolaj Kruppa tog sig af henholdsvis anden og tredjepladsen.

Foto: Jan Nielsen - 1. Kurosh Kiani, 2. Sebastian Kornum, 3. Nikolaj Kruppa

Et stort tillykke til alle med de fine titler.

Martin Funch / DEN-245

Hent Slalom DM resultaterne 2012.

Foto: Jan Nielsen

Foto: Jan Nielsen

Flotte billeder fra Jan Nielsen kan ses i vores DBO galleri eller på vores DBO Facebook side.her