Så kom vi til anden runde slalom i Veddelev i denne weekend. Med samme setup som i foråret med hensyn til vejrudsigt, var der lagt op til et spændende slag ved Veddelv på Roskilde fjord. Vejrudsigten bød på rigtig fine forhold med vind fra 8-10 m/s fra Syd Øst, og den skulle da også vise sig at holde fint dagen igennem.

Med første start kl 10 åbnede den store dyst, og efter 9 gode runder med masser af fights på fjorden, var det denne gang Kasper Juul Larsen der tog kronen, eller rettere hjelmen med hjem. Med ialt 9 sejladser på en super downwind bane som bare lå helt perfekt var der rigeligt med udfordringer for alle.

Der var fint fremmøde med en god fordeling af top snitter og fjordrejer. Danni Jakobsen havde igen taget turen fra Skive mod Sjælland for at give de lokakle kamp til stregen, og det gjorde han i fin stil ved at tage en fin tredie plads med hjem. Nikolaj Kruppa tog sig af andenpladsen med en fin serie i tæt kamp med Danni. Kasper Juul kunne krones som “Speed King of the Fjord”.

Stævnet blev fint gennemført af Veddelev Surf Klub, Nivå Bådelaug og DBO, som i samarbejde fik gennemført et rigtig godt stævne med gode sejladser. Tak til alle hjælpere og deltagere for endnu en dejlig dag i Veddelev.

Efter 9 slalom sejladser blev stævne-resultatet:

1. Kasper Juul Larsen / DEN-11
2. Nikolaj Kruppa / DEN-4
3. Danni Jakobsen / DEN-64

Samlet resultat fra slalom stævnet i Veddelev – flere billeder fra stævnet kan se i DBO’s billed galleri.

Billeder er © Jan Nielsen.