Århus Windsurfing Klub lagde vand til 6. afdeling af Young Gun Cup. YGC-Århus-08:2013

11 unge windsurfere trodsede udsigten til 2 m/s. Og de blev belønnet! – Efter leg med speedbåd og tube, brød vinden uventet igennem, og dagen bød herefter på 8 sejladser med formula planingsvind i høj solskin. Tætte dyster blev fulgt af forældre og klubmedlemmer på stranden, hvor klubben havde sørget for musik, kaffe, kage og grill i vanlig ÅWK-klubaften-stil.

I A-rækken deltog Lucas og Alfred fra Århus i deres første windsurf-stævne med stort gå-på-mod. De kæmpede en svær kamp mod Sebastian fra Juelsminde. B-rækken blev ved dette stævne en dyst mellem Esbjerg-surferne Emil og Jonas. Og som ved YGC-Århus2-08:2013flere Young Gun stævner i år var C-rækken igen den største med Magnus, Casper, Caroline og Casper fra Juelsminde samt Anders fra Esbjerg og Niklas fra Århus. Her var der atter tæt kamp om placeringerne. Flot at se de mange gode starter. Det lover godt!

Præmieoverrækkelsen bragte som vanligt de store smil frem, med flotte lodtrækningspræmier fra Neilpryde, Quiksilver, Lakor Soulwear og Surfline Århus. Tak til dem.

 

Placeringer:

A-rækken (Sejlstr. max 5 kvm)young_gun_cup_logo

  1. Sebastian Jepsen – Juelsminde
  2. Alfred Tang Dixen – Århus
  3. Lucas Emil Orellana – Århus

B-rækken (Sejlstr. max 6,5 kvm)

  1. Jonas Thyme – Esbjerg
  2. Emil Lund – Esbjerg

C-rækken (Sejlstr. max 8 kvm)

  1. Magnus Wittrup – Juelsminde
  2. Casper Jepsen – Juelsminde
  3. Niklas Lillelund – Århus/Skive