2019-udgaven af den årlige juniorsurfcamp JP Young Gun Classic er klar til at tage imod tilmeldinger, og ligesom tidligere år bliver der rift om de 70 pladser for børn og unge i 8-18 års alderen. Selve tilmeldingen foregår via Dansk Sejlunions formular, som du finder her.

Deltagergebyret er 400 kr, som dækker arrangementets udgifter. Forældre deltager gratis. Du sørger selv for overnatning, forplejning, udstyr m.m. Men du kan glæde dig til de forskellige aktiviteter som står på programmet samt fælles spisning som kan tilkøbes.

Men hvad drejer Young Gun Classic sig egentlig om?

Young Gun Classic (YGC) er en aktiv miniferie for surferbørn og forældre, som er glade for vandsport. Man har det sjovt sammen – skaber venskaber og deler erfaringer og oplevelser i surfmiljøet. Det hele foregår i Klitmøller i efterårsferien (13.-16. oktober), hvor det godt kan være koldt. Så husk at medbringe varmt tøj og varm dragt.

Det er op til den enkelte deltager og familie at vælge aktiviteten og intensiteten under YGC. Udover morgenmøderne er programmet frit, men det ender oftest med at alle er sammen fra morgen til aften. Og at der flyttes mange grænser! Man deltager for at have det sjovt på vandet, og for at nyde den frie og venlige surfkultur.

Trænerteam’et består af dygtige og ansvarsbevidste surfere, der selv har været Young Guns, så de ved hvor vigtigt det er at skabe trygge og sikre rammer på vandet. Trænernes rolle er ikke at lave et surfkursus for begyndere, men mere at give gode råd i den aktuelle situation. Træning og instruktion er i øvrigt gratis.

Kommunikationen foregår på Facebook gruppen Young Gun Classic Klitmøller’.

Her kan der snakkes om løst og fast og deles billeder fra surfoplevelserne.

Venlig Hilsen
Torben Kornum