Nu har du chancen for at få fintunet din teknik og få feedback på den øvelse som du konstant øver dig på men bare ikke kan få til at lykkedes. Uanset om det er jibe-teknikken, tacks, vand/strand-starter, at komme i trapez/fodstropper… you name it.

Danmarks bedste og hurtigste kvindelig windsurfer har nemlig startet projektet “Windsurf Camp Denmark” med stor success siden 2016. Her er ALLE velkomne – lige fra nybegynder til elite, børn og voksne, og drenge og piger. Samtidigt giver Windsurf Camp Denmark dig en oplevelse med i bagagen ved at camp’ene afholdes i samarbejde med eksempelvis Surf Festival på Fehmarn, eller en ren tøse camp i samarbejde med Watersport Festival i Nivå, eller for ikke at glemme den allerede afviklede vinter-camp på Lanzarote, hvor du kan tyvstarte sæsonen.


FULD BOOKET HVER GANG
Der er selvfølgelig begrænsede antal pladser og det er først til mølle-princippet. Der har været fuld booket hver gang, men jeg har altid ja-hatten på og generelt svært ved at sige nej, når folk spørge i sidste øjeblik. Og så er det faktisk endt med at blive lidt overbooket så jeg har måtte løbe lidt ekstra” fortæller Anissa og griner. Hun anbefaler at du ikke venter for længe med at tilmelde dig og det gøres direkte på www.windsurf.camp, hvor du kan få et overblik over de forskellige aktiviteter henover året. Du kan også lettere holde dig opdateret på facebook siden Windsurf Camp Denmark hvor du har muligheden for at deltage i at par konkurrencer med produkter fra Nautic Surf & Ski og MastHero mount.
For netop at ramme bredden og få at alle kan være med på bølgen, tilbydes den unikke mulighed at leje udstyr til eksempelvis begyndere og let-øvede som ikke selv har udstyr.


SIKKERHED TIL SØS & SUCCES
Successen bag Windsurf Camp Denmark er takket være den brændende ildsjæl som Anissa har for at fremme Windsurf sporten. Sikkerhed til søs er højest prioriteret der giver dig tryghed som deltager, og du bliver guidet i hvilket udstyr du skal vælge. Tryghed betyder at du kan koncentrere dig om at øve din manøvre og komme dig op på brættet helt uden at stresse. Og du har mulighed for at give det en chance mere og på den måde gøre fremskridt.
Selv mener hun at en stor del af succesen er takket være sponsorerne. Peugeot Henrik Wessel A/S og Nordmann Tool Monitoring har støttet op økonomisk for blandt andet at kunne give lycra T-shirts til deltagerne og få lavet de fedeste camps i top kvalitet. Og ligeledes er Foliekniven.dk, ERA Biler, og Maui Ultra Fins med til at gøre camp’ene til en lærerig og ikke midst uforglemmelig og unik oplevelse.


ÉN FILOSOFI
Træningslejrene kører efter én filosofi så vidt der er faciliteter til det, og det inkluderer professionel coaching af certificerede instruktører, overnatning, og ikke mindst fuld forplejning. En kommentar fra en af deltagerne lyder “Til de som ikke kender Anissa, så sætter hun stor pris på lækker og velsmagende mad, og der mangler aldrig noget“. Dertil får du altid personlig feedback og mulighed for at se dig selv på billeder og video, som ifølge Anissa selv har været den største årsag til hendes personlige succes.

I år har vi fået en par nye sponsorater til at give to prikker over i’et” siger Anissa glad og taknemmelig. Det betyder nemlig at du som deltager får en goodie-bag med en blanding af bl.a. Rawbite som er sunde energi barer, Vitamin Well som en er sund og forfriskende læskedrik, og Barebells som laver proteinrige produkter foruden energidrikken Faxe Kondi Boosters.