Surf Cup 2012 på den tyske ø Sylt (også kaldet Sild) blev afholdt fra d. 25-29 Juli – et stort stævne kombineret

Sebastian Kornum

med de Tyske Mesterskaber. I løbet af de 5 dage var vinden og vejret meget blandet, lige fra en vestlig retning til østlig, fra ingen vind til 10-12 m/s, og fra høj sol til torden og lyn. Sylt ligger på vestkysten og det er derfor forhold som vi kender det fra Vesterhavet. Det vil altså sige at der kan forekomme store bølger – især hvis der erdirekte pålandsvind. Men her var det “stille” forhold med kraftige brækkene bølger på omkring 1 meters højde. For de rutinerede sejler er dette ingen problem, men for dem som er uvante til sådan nogle forhold, er dette mere ‘tricky’.

4 danskere var begivet sig ud til dette dejlige sted: Sebastian Kornum, Christian Justesen, Sebastian Kæmpe og Anissa Mohrath. Anissa havde sin egen kamp mod de stærke bølger og

Christian Justesen

holdte sig inden på land, når hun kunne se at det ville være for voldsomt for hende. De andre tre seje drenge tog kampen op hver gang, og det endte med nogle flotte placeringer, hvor resultaterne fra Formula og Slalom er sammenlagt. Især Sebastian Kornum, som sluttede nr. 3 overalt, var dette et kanon gennembrud, hvor han slog mange af de stærke navne i Formula.

Sebastian Kæmpe

Overall resultat ud af i alt 61 deltagere:

Sebastian Kornum – nr. 3
Christian Justesen – nr. 8
Sebastian Kæmpe – nr. 28
Anissa Mohrath – nr. 38

Se små klip fra den skønne begivenhed her