Golito

Så er det en kendsgerning: fra d. 6 til d. 12/9 er der IFCA U20 VM i wave og freestyle i Hvide Sande. VM kommer til at ligge i forlængelse af vandsportsfestivalen WaterZ, som starter d. 3/9, og stævnet vil tiltrække de bedste i Verden i denne aldersgruppe – der vil også blive plads til et par danskere, som har kvalificeret via DBO’s rangliste. Stævnet afholdes i samarbejde med Holmsland Klit Turistforening, Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune, og man kan roligt sige, at Katrine Kock Frandsen, projektleder for WaterZ, er den drivende kraft bag projektet.

”Vi er stolte af allerede på nuværende tidspunkt i WaterZ udviklingen at kunne præsentere et verdensmesterskab på vandene omkring Hvide Sande! Og vi glæder os utroligt meget til at byde alle velkommen i september og give dem en oplevelse, de vil huske det næste lange stykke tid”, fortæller Katrine Kock Frandsen. “Samarbejdet med Sport Event Denmark omkring WaterZ giver os god arbejdsro til at udvikle en solid event”, uddyber Katrine. “Og ikke mindst deres viden omkring udvikling af events er en fantastisk ressource for os”.

De alsidige forhold i Hvide Sande indbyder til, at man kan bruge fjorden med det flade vand og havet med bølgerne til et VM i både wave og freestyle. Og med begge discipliner på programmet er der næsten garanti for et resultat. Det bliver en fest i Hvide Sande.

DBO