I de kommende dage præsenterer vi DBO’s sponsorer og støtter for sæsonen 2014 her på siden. Det er en god blanding af gamle og nye venner, som gør det muligt for os at lave stævner på et højt sportsligt niveau og udvikle sporten på konkurrenceplan.

Neil Pryde og JP-Australia har været med i det gode selskab og støttet DBO igennem mange år. Og 2014 er ingen undtagelse. Neil Pryde er en del af windsurfsportens historie, og utallige er de verdensmestre, som i tidens løb har repræsenteret mærket. Ambitionsniveauet er uændret – verdensmesteren skal helst sejle med Neil Pryde.

Brætmærket JP-Australia er tæt knyttet sammen med Neil Pryde. JP-Australia udsprang af den tidligere verdensmester i waveperformance Jason Polakows ønske om en serie bølgebrætter, som var skæddersyet til hans nyskabende stil indenfor bølgeridning. Med tiden er mærket vokset og kollektionen udvidet til at omfatte alle typer windsurfboards og senest også SUP boards.

JP-Australia og Neil Pryde er aktive som arrangører af Young Gun Classic og Neil Pryde Ø Grand Prix og investerer meget energi i vores sport. Og så støtter de DBO – det er vi glade for.

I den kommende tid præsenterer vi en række DBO-støtter. Følg med her på siden.

 

[placidslider id=3]