Surfzonen.dkBrætmærket Mistral hænger uløseligt sammen med windsurfingens historie. Robby Naish, Pete Cabrinha, Jürgen Hönscheid, Tim Ågesen – alle blev de mestre i Mistrals tjeneste op gennem 80’erne. M’et står stadigvæk for kvalitet og innovation, og Mistral drives i dag af windsurflegenden Anders Bringdal.

Loftsails er et nyt dynamisk brand på windsurfmarkedet. Men manden bag er en af de mest erfarne sejlmagere, Monty Spindler, som har været med helt siden windsurfingens begyndelse. Han har designet sejl for alle de større sejlmærker i sin karriere og lavet sejl til adskillige verdensmestre. I 2000 startede Spindler sit eget mærke, Loftsails. Spindler arbejder ud fra devicen: jo større vindområde hvert sejl har, desto bedre. Internationalt repræsenteres Loftsails af markante sejlere som Gonzalo Costa Hoevel og Ludovic Jossin og i Danmark af Kasper Juul og Danni Jakobsen.

I Danmark finder du Mistral og Loftsails hos SURFZONEN.DK og drives af Vagn Jakobsen, som er en gammel kending i DBO-sammenhæng. I slutningen af 80’erne og op igennem 90’erne blandede Vagn sig i toppen af racing og slalom herhjemme. Ring til Vagn og hør nærmere om de seneste Mistral brætter og Loftsails, han støtter DBO. Det er vi glade for.

 

[placidslider id=6]