Kære wave/freestylesejlereDanmarksmesteren i windsurf waveperformance, Lars Petersen trodsede stormen i Nordjylland. Om et øjeblik bliver han nedlagt af bølgen som vi ser på billedet og må svømme i land med brækket mast og krøllet udstyr

Så er tiden kommet, hvor I skal melde jer til sæsonens første wave/freestylestævne i Klitmøller og omegn. Stævnet finder sted fra d. 5-8/5 og kan ikke aflyses. Det skulle være mærkeligt, om vi ikke får resultater i kassen med 4 dage til rådighed. Lørdag aften er der fest i Nasa’s klubhus, og vi bestiller mad hos slagteren fra Vorupør – prisen plejer at ligge på omkring 100 kr. for et solidt kvalitetsmåltid, der vil stille enhver sulten windsurfer tilfreds. Der vil være billige øl og sodavand til at slukke tørsten i den salte vesterhavsluft.

Tilmelding til: nicolaj_frederiksen@hotmail.com senest d. 3/5

Tilmelding til stævnet her senest 2/5, og husk at have din licens på plads før stævnet. Licensen kan vi ikke klare på dagen. Hvis du lurepasser og tilmelder dig på dagen, koster det 300 kr. oveni tilmeldingsgebyret, så se at komme op af sofaen og få meldt dig til – det gør alting meget nemmere for de frivillige i DBO.

Der vil som altid være fine præmier fra DBO’s sponsorer – og det er ikke kun til top 3.

Vi glæder os til at se dig i Klitmøller

 

DBO wave/freestyle