Foto: Jan Nielsen

Nu er der ingen vej tilbage, ikke flere chancer for at ændre på sine placeringer i Formula og Slalom, for det sidste stævne i Køge var det sidste rangliste stævne for i år. Og gudske lov for det, for det er godt nok ved at være koldt.

Lørdag var igen én af de dage uden noget som helst vind. I modsætning var Søndag igen én af de dage med god Slalom vind. Men kunne ikke se hvor meget det blæste med det blotte øje, og man kunne heller ikke mærke det når man stod på land, for det var fralandsvind, og man stod i læ af en masse bygninger og træer. Derfor måtte banen nødvendigvis ligges langt fra land, hvor vinden var stabil. Det gjorde så også at mange sejlere havdevalgt et for stort sejl, og måtte sejle med det i første omgang.

Foto: Jan Nielsen

Banen var lagt anderledes end den nogensinde har været før. Til en overraskelse havde Køge valgt at ligge 5 bøjer ud – altså 5 mærkerundinger, som kunne betydestore ændring i feltets placeringer. Og det var netop hvad der skete. Spændingen var på sit højeste og alle sejlede i samme heat, og dermed også det gældende heat. Det medførte lidt kaos ved første mærke og kunne have været værre, hvis ellers alle var lige god til at ramme startelinjen på startskuddet. Sjovt var det, spændingen var på sit maksimum, og to spørgsmål er der nu tilbage – Hvem blev Danmarks Mester i Slalom og hvem blev året bedste Formula&Slalom sejlere??

I top tre resultater har vi de tre kæmpende rivaler, hvoraf de to kun har få points forskel imellem sig:

Formula&Slalom:

Foto: Jan Nielsen

1. Brian Røgild (37 point)

2. Sebastian Kornum (39 point)

3. Nikolaj Kruppa (62 point)

Formula:

1. Sebastian Kornum (20 point)

2. Brian Røgild (23 point)

3. Nikolaj Kruppa (36 point)

Slalom:

Vind var ikke den parameter der manglede - Foto: Jan Nielsen

1. Brian Røgild (17 point)

2. Sebastian Kornum (23 piont)

3. Nikolaj Kruppa (30 point

Yderligere resultater ses her

Yderligere Billeder af Jan Nielsen ses her