LOGO_BG
Lørdag d. 27. August 2016 afholdes Surfers Cup for første gang i Ejsing ved Vinderup. Surfers Cup er et breddearrangement for nybegyndere såvel som elite surfere. Stævnet arrangeres af de to aktive windsurfere, Sebastian Kornum og Danni Jakobsen.

”Vi har længe gået og snakket om at vi godt kunne tænke os at arrangere vores eget stævne. Vi har efterhånden sejlet rigtig mange stævner, og vi savner faktisk dengang vi selv var nye i gamet. Vi husker at der var mange med til stævnerne, og at der var en rigtig god atmosfære. Det vil vi rigtig gerne bringe frem med vores stævne, hvor der skal være fokus på at folk har en rigtig god oplevelse – det skal være et arrangement, som folk gerne vil være en del af” siger Danni Jakobsen, der ser frem til at tage arrangørkasketten på.

Sebastian Kornum, der er professionel windsurfer tilføjer ligeledes ”Det var rigtig hyggeligt dengang vi selv var juniorer og var med rundt til diverse Ø-GP sejladser, hvor vi mødte de hurtige surfere og prøvede det bedste vi kunne på at følge med. For nogle er konkurrencen måske sekundær, fordi de i højere grad kommer for det sociale samvær og for at få en god dag på vandet sammen med ligesindede. Det skal der være plads til.”.
Sebastian_Danni

Til trods for at der er stor fokus på bredden, så hilses elitesurfere også velkommen til stævnet. ”Vi vil rigtig gerne have landets dygtigste surfere med til vores stævne, da det ofte er meget inspirerende at se, hvordan de sejler og hvor meget grej de rent faktisk har med til sådan et stævne. De skal også være med til at give nybegynderne en god dag, ligesom Sebastian og jeg selv ville gøre, hvis vi skulle deltage” slutter Danni Jakobsen.

Stævnet har fået sin egen Facebookside som kan findes på facebook.com/surferscup samt hjemmeside surferscup.dk, der forklarer mere om stævnet og hvor deltagerne kan tilmelde sig online.