Poster2018
Surfers Cup med et nyt program i 2018
Surfers Cup arrangementerne af Danni Jakobsen og Sebastian Kornum fortsætter for 3. sæson i træk. Formålet er uændret, at skabe gode rammer for at dansk windsurfing kan samles og nyde sporten i fælleskab. Derudover deler Surfers Cup deres viden for at dygtiggøre andre windsurfere, så de kan have maximal sjov og bedst mulige oplevelser på vandet.

Foil Clinics er nyt på programmet, og de første af sin slags i Skandinavien. Surfers Cup forventer stor tilslutning til Foil Clinics, og har forberedt sig godt allerede. Et program er strikket sammen, som hjælper kursister til at blive bedre foilende, eller lære at foile. Der bliver masser af fokus på teknik og hjælp til opsætning og udstyr. Første Foil Clinic finder sted i Skive d. 28-29 april.

Surfers Cup Jibe Clinics er de velkendte træningslejre, som hjælper let-øvede windsurfere til at lave bedre jibes, eller blot at lære at jibe i første omgang. Derudover har Surfers Cup arrangeret et fantastisk surfstævne, der imødekommer alle niveauer fra begynder til elite. Her er den sociale del i højsæde, og netop dét er Surfers Cup kendt for!

Surfers Cup Sikkerhed er et nyt tema som der lægges stor vægt på i år. Derfor har Surfers Cup valgt at give en gratis NP hjelm til alle der deltager i 2 Clinics. “Foil er en ny disciplin for de fleste windsurfere, hvilket betyder at vi forventer flere styrt samt forøget risiko for at slå sig. Vi vil i hver fald gerne præge at folk bruger hjelm når de foiler, og i øvrigt tage andre forhåndsregler i brug”. Udtaler Danni Jakobsen, som sidste år begyndte at folie. Danni blev undervist af Sebastian Kornum og kunne efter et par timer flyve pænt frem og tilbage.

Surfers Cup stævnet i Ejsing er en tilbagevendende succes. Simple baner, god snak på stranden, præmier formentlig til alle deltagere… ja god stemning generelt, er noget af det, der gør Surfers Cup noget specielt. Der er plads til alle uanset niveau. Det vigtigste er at møde op og hilse på alle de andre surferglade deltagere “om man er konkurrencemenneske eller ej”.

For tilmelding eller bare se mere om Surfers Cup tjek www.surferscup.dk eller besøg dem på Facebook