2014-07-13 17.51.38Jeg var i Kühlungsborn for at deltage i det Tyske Mesterskab i d. 11-13 juli. Stævnet startede fredag morgen og varede indtil søndag eftermiddag. Beslutningen om hvorvidt det var værd at tage med til eller ej blev truffet i sidste øjeblik, nemlig aftenen før, og så var det ellers af sted på den 560 km. Lange tur. Jeg havde forinden været en tur i Klitmøller med Sebastian Kornum, hvor vi havde sejlet slalom med 8.6 hele vejen ned til Vorupøre og tilbage. Så, jeg var ikke ligefrem super frisk, da jeg satte mig bag rattet kl. 21.40 for at kører afsted!

Det viste sig heldigvis at vejrudsigten holdte stik, så det blev til 3 komplette slalom runder om fredagen. For mit vedkommende var det en blandet oplevelse, hvor første runde bød på en 3. Plads i finalen, hvilket var ganske OK. Forholdene var til 7.0 og 97l i finalen, hvor jeg havde sejlet de indledende runder med 7.8 og 117l bræt. Jeg kommer ikke ret godt fra start i sejladserne, men jeg havde god fart ned mod første mærke, samt gode mærkerunderinger, så jeg var som regel altid nr. 2-3 efter første mærke. Jeg går i mål en halv brætlængde efter nr. 2, Ingmar Daldorf fra Holland.

I anden runde var jeg atter i finalen, hvor jeg vandt de indledende sejladser. Her gik det ikke ligefrem min vej og jeg måtte udgå med defekt udstyr efter kollision. Jeg væltede ved anden mærke, hvor jeg ville forbi nr. 2, men i stedet bliver mit sejl ramt af en finne med fuld gas, så min mast brækker i toppen. Bad luck, jeg er bare glad for at det ikke var mig der fik den finne!

I sidste runde var det slut allerede i første runde pga. Tyvstart. Fuldstændig unødvendigt tyvstarter jeg i sidste sejlads, fordi jeg ville længere frem i starterne. Jeg havde lavet nogle rigtig skodstarter, ligesom i Rønbjerg under DM, så nu ville jeg presse den lidt mere. Det var super ærgerligt, da jeg havde meget nemt ved at gå videre. Der blev ikke sejlet lørdag eller søndag i slalom, som er eneste disciplin jeg deltager i. Derved rakte det kun til en samlet 8. Plads til stævnet, hvor målet helt klart var en podieplacering. Stævnet var alle tiders træning og forberedelse til finalen på det Tyske Mesterskab, som finder sted om en uge på den øen Sylt ved Rømø.

2014-07-13 17.54.36

2014-07-13 17.51.02