K2
Fire dansker deltog i stævnet i Kühlungsborn; Danni Jakobsen (DEN-64), Sebastian Kornum (DEN-24), Nicklas Borgen (DEN-322) og Anissa Mohrath (DEN-85).
Stævnets første dag var en fuser, hvor vi blev sendt ud på formula og ind igen. På anden dagen var der skippermøde kl 7:00, og første slalom start kl 7:30, så det var tidligt ud af sengen og rigge klar. Vinden skulle aftage stødt i løbet af dagen, og af denne årsag blev næsten alle slalom sejlene brugt. Overraskende formåede Anissa at kvalificere sig videre til næste runde, og næste runde og næste runde, og ende i sølvfinalen i begge de to eliminationer som der blev udviklet før vinden døde helt. Nicklas gik forkert i mål i første indledende og kom mange point bagud i Youth klassen. Både Sebastian og Danni Jakobsen, der efter en del tids pause stadig kunne imponere i front gruppen.
K1

K3

K4

På stævnets sidste dag var der 8 m/s, og til trods for den skrå fralandsvind, kunne man se hvide skum toppe derude. Alligevel valgte man at starte formula sejladser.
Vinden var meget stødende, de tunge sejler havde en fordel af at kunne bruge deres vægt til at holde formula boardet nede. Nicklas, som dagen forinden havde tabt mange point, gjorde sit bedste for at indhente dem igen, men 5 formula sejladser var akkurat ikke nok til at kunne komme foran de tyske Youth sejlere.

Det var en tæt kamp om førstepladserne mellem Sebastian, Vincent Langer og Gunnar Asmussen, og det endte med at Sebastian vandt sit første stævne i Tyskland samlet set som dog måtte deles med den tyske sejler Gunnar Asmussen (GER-88). Anissa fik også sin bedste placering hidtil i Tyskland og var definitivt ikke blot den bedste kvinde, men slog også mange mænd ud af spil.
K5

Se resultaterne her.