Sara Sommer i El Medano på Tenerife

Sara Sommer i El Medano på Tenerife

Fra den 4. til 10. august har der været PWA på Tenerife. Jeg tog derned for at træne i starten af juli. Vinden i løbet af sommeren på de Canariske øer har været minimal. Men få dage før konkurrence start og under konkurrencen så vejrudsigten perfekt ud.

De første dage var vinden let (4.7 til mig) med små bølger. De startede med juniorer efter registrering om mandagen. Mandag aften blev de den første pigerunde sejlet. Jeg var seeded fra sidste år og skulle derfor først sejle anden runde i single eliminationen mod tyske Caro Weber. Tirsdag eftermiddag startede de trials efterfulgt af anden runde i pigernes elimination. Mit heat imod Weber gik rigtig godt og jeg gik videre til 3 runde mod Iballa Morreno. Onsdag sejlede vi 3 runde og jeg gjorde mit bedste, men måtte se mig slået af Iballa, som endte med en 1. Plads i single elimationen. Daida Morreno endte på en 2. Plads efterfulgt af hollandske Amanda Beenen og 4. Pladsen gik til Steffi Wahl. 5. Pladsen var delt mellem Justyna Sniady, Alfonso Martin, Olya Raskina og mig.

1 2

I dobbel elimationen skulle jeg møde Eva Oude Ophuls i 3. runde. Det var ekstremt lavvandet, der var super god vind og bølgerne var logohøje. Jeg sejlede efter min lokale viden, hvor der var dybest og det lykkedes mig at vinde heatet mod Eva. Næste heat skulle jeg møde Sarah-Quita Offringa ”kvindernes freestyle guru”. Jeg lagde ud med 2 tabeltops og begyndte min waveriding. Uheldigvis mistede jeg mit gear på den første bølge, og måtte svømme efter det. Da jeg kom ud af vandet og havde løbet op ad stranden med mit gear, var der kun 2 min tilbage, så jeg skyndte mig ud velvidende at det var et tabt heat, men forhåbentlig kunne jeg fange 1 bølge og få en score. Sarah-Quita sejlede super godt og gik videre mod Alice Arutkin. Begge piger lavede en solid preformance, men Sarah-Quita løb med sejren, hvorefter hun sejrede mod Steffi Wahl og Amanda Beenen til en velfortjent 3. Plads. 1. Pladsen gik til Daida Morreno og 2. Pladsen til Iballa Morreno.

Screen shot 2014-08-12 at 23.38.48

Screen shot 2014-08-12 at 23.39.01