140122704656194100_resizedLørdag
Med en lovende vejrudsigt så det ud, som om der ville blive sejlet 4 gode formula sejladser om lørdagen. Desværre kom vinden ikke rigtig igennem på Skive fjord, så om lørdagen blev det i alt kun til 2 fun sejladser. Der var meget letvind i de 2 sejladser men det var lige præcis nok til, at man kunne plane rundt på det meste af banen – det var der bestemt også nogle der udnyttede. Sebastian Kornum formåede at udnytte dette optimalt og lå efter de første 2 fun-race suverænt i front. En anden, som gjorde det rigtig godt var RS:X sejleren Lærke Buhl, som lå på en imponerede 4.plads og i de to 2 sejladser virkelig viste at hun har et kæmpe talent. Top 4 efter de 2 fun races var følgende.

1)     Sebastian Kornum

2)     Christian Justesen

3)     Danni Jakobsen

4)     Lærke Buhl

Søndag
Vejrudsigten for søndag så lovende ud for, at der kunne komme sejladser i hus og mange er de dygtigste slalom-sejledere var mødt op. Organisationen valgte dog, at man skulle sejle formula da man skulle sikre, at der kom nogle sejladser i hus. Det blev også til to tællene formula sejladser, hvor den første blev vundet af Christian Justesen, som var i en tæt duel med Sebastian Kornum og andet tællende ræs, blev suverænt vundet af Sebastian Kornum. Desværre døde vinden efter pausen og det blev kun til et fun-ræs mere. Så vinderen af stævnet og vinderen af de fleste sejladser blev Sebastian Kornum.

Tak til Skive for at levere nogle fine omgivelser, vi håber vi kan komme tilbage næste år og forhåbentlig få nogle flere gode sejladser.

Top 3:

1)     Sebastian Kornum

2)     Brian Røgild

3)     Frederik Poser

For at se alle billederne fra stævnet klik HER – billeder af Jan “Jansen” Nielsen. Stævnerapport af Christian Justesen DEN 26.

140122670998065700_resized140122706526743000_resized