EGO_event_posterDen 23 og 24 maj 2015 åbner værfthallerne i Helsingør for et stort arrangement med windsurf, SUP, MTB, kajakpolo og meget, meget mere. Læs nedenstående pressemeddelelse fra eventet.

E`Go Challenge Yourself- sport som du vil det!
Den 23 og 24 maj 2015 åbner værfthallerne i Helsingør for endnu et brag af en event. Med E`Go Challenge Yourself er der lagt op til et af de største sports arrangementer i Helsingør.

E’GO – Challenge Yourself er en helt ny type sports event, som afholdes for første gang. Besøgende gæster bliver blæst omkuld af en totaloplevelse med sportslige demonstrationer og aktiviteter. – Alle sanser aktiveres – når man kan prøve selv, høre foredrag, være med i workshops, få smagsprøver, få fremvist det nyeste udstyr og meget mere.

E’GO – Challenge Yourself præsenteres af en gruppe entusiaster der blandt andre tæller Helsingør Kommunes tidligere eventkoordinator Peter Kruse, Henrik og Anne Sofie Obel fra O2 design og Thor B. S. Nørregaard fra Propelcom.

Vi har nu åbent for tilmeldinger til stedepladser for de lokale og regionale firmaer, handlende, sportsklubber og andre sportsaktører der synes deres konceptet er spændende og har lyst til at fortælle andre om lige netop denne sport og deres tilbud. Det koster en pris at have en plads i Værftshallerne, men der er megen plads, så man får meget for pengene. Arrangørerne forventer et større rykind. Det er pinse og der forventes rigtig mange besøgende. Målet er at præsente- re et bredt udsnit af sportstilbud for hvad man kan på land og i vandet og det bliver muligt
at prøve kræfter med forskellige sportsgrene som f.eks. kajak, Windsurf, SUP (stand up paddling) optimistsejlads, løbehjulsramper og mountainbikeruter – for bare at nævne nogle få muligheder. Der vil derudover være professionelle udøvere som viser deres kunnen til vands og til lands. Som når Dansk Sejlunion og Danmarks Cykle Union i samarbejde med Danmarks Gymnastik & Idrætsforeninger (DGI), er på pletten med udstyr, gode råd og prøveture.

EGO_EVENT_introduktionsfolder-3

“Vi synes det er på tide at lave en bred event hvor mange sportsgrene, også de helt små el- ler nye, kan komme med. Der vil være de helt store som Ironman og Danmarks Cykle Uni- on i samarbejde med DGI, og Danmarks Sejlunion, men E ́GO har også skabt plads til de små
upcomming sportsgrene som Stand Up Paddling (SUP), surfere, løbehjul, havsvømning og mange andre. Dem ser vi sjældent i medierne, men de er til stede i sportsdanmark og tiltrækker i stigende grad mennesker med lyst til at prøve noget nyt. Vi håber rigtig mange i det lokale og regionale opland synes det samme som os og vil være med. “
Udtaler Peter Kruse.

Væftshallerne i Helsingør og Kulturhavnen vil summe af aktiviteter, som alle besøgende har mulighed for at kigge på. Der er gratis adgang for alle besøgende i hallerne hvor der er udstillinger og indendørsaktiviteter, mange oplevelser, foredrag, sportsgrene for alle aldersgrupper og for enhver smag, samt mad og drikke.

DEGO_EVENT_introduktionsfolder-4er er mange i dag der ikke søger den etablerede holdsport, men hellere vil prøve kræfter med sportsgrene der handler om individualitet, selvkontrol, træning og evnen til at sætte personlige mål, og så selvfølgelig noget der er sjovt. Og der er mange der ikke endnu har fundet den helt rigtige sport, men surfer rundt mellem de mange muligheder der findes. Her findes der et stort potentiale og det er det E ́GO Challenge Your Self handler om.

“Vi vil inspirere og vise de mange muligheder der er, når man vil dyrke sport og holde sig fit for fight. Det giver overskud i hverdagen, og i sporten har man muligheder for at udfolde sig selv og overskride de begrænsninger som uddannelse, erhverv og karrierer stiller den enkelte overfor. Det er dét sporten kan og hvordan man kan gøre det, vil vi vise den 23 og 24 maj i Værfthallerne og i Kulturhavnen.” udtaler Peter Kruse.

EGO_EVENT_introduktionsfolder-8

Som noget helt nyt, er der i forbindelse med E’GO – Challenge Yourself, skabt en mulighed for et sports- bytte og salgsmarked. Der er reserveret et område i Værfthallerne, hvor man kan sælge /bytte sin brugte ketcher, fodboldstøvler, ski, surfbrædder, racercykel og andre sportsting man er vokset fra, eller bare ikke gider bruge mere. Her er det oplagt at købe nyt/ brugt til den sportsgren man lige er blevet inspireret til. Ikke mindst for børne familierne det være den billige vej, når børnene skal udstyres med nyt udstyr, eller bare er vokset fra det de har i forvejen.

Peter Kruse understreger, at det primære i E’GO – Challenge Yourself, er de sportslige aktiviteter og udstillerne. Vi har alligevel taget et bytte/ salgsmarked med som et supplement til alle de spændende og lækre ting der findes i hallerne. Det koster en beskeden afgift at være med, det kan man læse om på hjemmesiden www.ego-event.dk

Nærmere oplysninger om priser og betingelser for stadeplads og praktiske forhold i forbindelse med tilmelding på www.ego-event.dk eller henvendelse til henrik@egoevent.dk og peter@egoevent.dk