press

Lørdag d. 27. August afvikles Surfers Cup i Ejsing ved Vinderup. Surfers Cup er et nyt breddearrangement, som arrangeres af de to kapsejlere Sebastian Kornum og Danni Jakobsen. Forhåndstilmeldingen lukker lørdag d. 20. August, hvorefter prisen stiger fra 150 kr. Til 250 kr. Pr. Deltager.

Indtil nu har forberedelserne stået på at finde sponsorer til arrangementet, købe ind til bespisning, finde folk til at hjælpe med at afvikle stævnet og hele tiden spørge sig selv: har vi nu husket det hele?

Der har heldigvis været en god opbakning til vores event fra sponsorer, specielt fra vandsportsmiljøet, fordi de er enige med os: der mangler arrangementer for bredden, der er helt simple og sjove. Så allerede da vi luftede idéen for første gange for nogle måneder siden, var der bred opbakning og det har været rigtig rart for os som arrangører, at vi vidste, at der var opbakning fra butikker og importører” (Danni Jakobsen).

”Ud over opbakning fra sponsorer, så har vi også fået mange positive tilkendegivelser fra surf venner og familie. Mange af dem vi kender fra surf, som måske ikke deltager i stævner i dag, har skrevet at de kommer, så det er vi meget glade for! Det er nemlig lige præcis dém vi ønsker at målrette Surfers Cup mod. Yderligere har vores familie og venner lovet at give en hånd med til afvikling af stævnet, og det er alt lige fra at grille pølser, sætte telt op, tage imod tilmeldinger, tage billeder, bage kage og handle ind. Så dem skylder vi også en kæmpe tak!” (Sebastian Kornum).

Programmet for Surfers Cup:
                                          

Tidspunkt Aktivitet
Kl. 10:00 – 11:00 Check-in og tilmelding på dagen

Stævnelycra vil blive tildelt

Kl. 11:00 – 11:15 Skippermøde med dagens program bliver gennemgået
Kl. 11:15 – 11:25 Sebastian Kornum & Danni Jakobsen vil bruge ekstra tid på at forklare banen til nybegyndere, så vi sikrer os at alle får en god oplevelse.
Kl. 12:00 – 18:00 Første mulige sejlads
Kl. 18:00 Senest mulige præmieoverrækkelse

 

Præmieoverrækkelse kan muligvis finde sted tidligere, afhængig af vejrudsigten og forholdene. Det vigtigste for Surfers Cup er at folk får surfet, når de har kørt langt efter det.

Du kan følge med på www.surferscup.dk samt på www.facebook.dk/surferscup for mere information. Vi opdaterer flere gange ugentligt, og der kører samtidig konkurrencer, der er værd at holde øje med.