Wild West Slalom i klitmøller i efterårsferien var endnu en gang en succes. Torben Kornum som baneleder og Sebastian Kornum som hjælper, var bane lagt på ingen tid. Undertegnet var dommer på land, men stor hjælp fra Matias Kann som stod for underholdningen, idet han ageret som hare til strandstarten , dvs., han skulle løbe forbi alle sejlerne.

Vi indkaldte om fredagen kl. 10.00 til skippermøde i Klitmøller, pga. den lette vind udsatte vi første sejlads til kl. 15.00,. I løbet af meget kort tid var der samlet en del tilskuere, som fik set, hvad Wild West Slalom er.

Fra den første sejlads var det rigtig god vind, alle sejlerne blev pressede til det yderste, og efter 3 sejladser var der ingen der kunne sejle mere, det var “Wild West Slalom” Wild West Slalom er i øvrigt en fast tradition i klitmøller under DM i Waveperformance og Freestyle

I år var der deltagelse fra Tyskland, Vincent Langer GER 122, som fik sat vores lidt pres på sejladserne.

Vi fik gennemført 3 sejladser, som alle suverænt blev vundet af nr. 1 Vincent Langer (GER 122), nr. 2 Danni Jakobsen (Den 64) selv med et meget flot trapezstyrt og nr. 3 Teis Juul Bolduc, som overraskede med flot og stabil sejlads.

FOTO ( Wild West Slalom 2011)

  1. Vincent Langer (GER 122)
  2. Danni Jakobsen (Den 64)
  3. Teis Juul Bolduc

Tak til alle for en super uge i Klitmøller. Vi glæder os til næste år. Sejl sikkert til vi ses igen.

Med venlig hilsen Steen Buck