GC16_wv_Tweaked_push_loop

Det første wave world cup stævne i år foregik som vanligt på Gran Canaria nærmere bestemt det legendariske Pozo.
Den første halvdel af stævnet gik med at vente på forholdene blev gode nok til at man kunne konkurrere. Der var egentligt masser af vind, men ingen bølger overhovedet. Men heldigvis kom der lidt bølger efter et par dage i vente mode, og de første heats der blev sejlet var qualifier heats’ene. Jeg skulle igennem qualifier runden, da jeg manglede et resultat fra stævnet på Tenerife sidste år.
Det var et nervepirrende heat, da det mere eller mindre er vind eller forsvind. Man sejler 4 mand mod hinanden og kun vinderen går direkte videre til selve hoved elimineringen. Jeg fik sat et fornuftigt heat sammen og vandt også heatet overlegent. Det betød jeg gik direkte videre, og i mit næste heat skulle jeg møde den tidligere verdensmester Marcillio Browne. Heatet gik udemærket men Marcillio var i denne omgang for stor en mundfuld for mig og jeg tabte desværre heatet.
Heldigvis blev double elimineringen skudt i gang dagen efter, og her skulle jeg møde den lokale Dario Ojeda, som for få år tilbage fik en podie plads til netop dette stævne. Så det var bestemt ikke et nemt heat, og jeg vidste, at jeg skulle sejle rigtig godt, hvis jeg skulle have en chance for at vinde dette heat. Jeg sejlede heldigvis rigtig godt og kunne efter heatet med stor tilfredsstillelse høre mit navn blive råbt op i højtalerne som vinder af heatet.
Næste heat var mod tyske Leon Jamaer men dette heat blev desværre afblæst halvvejs igennem heatet, da bølgerne var mere eller mindre forsvundet.
Og desværre kom de aldrig igen, og da der på stævnets sidste dag heller ikke var ret meget vind, så kom vi aldrig videre i double elimineringen. Dette var selvfølgelig super ærgerligt, da jeg sagtens kunne have sejlet et par heats mere 🙂
Det betød dog, at jeg endte på en samlet 17’ne plads og dermed fik points med videre i den samlet stilling på World turen.

Næste stævne er Tenerife og det starter den 1 august.

Kenneth Danielsen
Simmer, Flikka, Fysklinik, PLASMA

 

GC16_wv_Kenneth_slash