Vi har desværre haft problemer med at læse nogle sejlnr.  til stævnerne, hvilket kan resulterer i at man ikke bliver taget korrekt i mål. En af vores stævneansvarlige og tidligere DBO-formand, Jens Peter Jensen, har derfor en venlig opfordring til vores medlemmer inden næste stævne. Læs den nendenfor.

Kære allesammen

Til vores stævner har vi meget store problemer med at læse sejlnumre. Over 40 % af alle deltager har ikke korrekt sejlnr. i sejlet.Når vi skal læse mod solen kan vi ikke se numre lavet med gaffa, numre i blå og grøn, numre der er meget små med meget mere.

Et sejlnr. skal være sort på hvid baggrund eller omvendt, dog er sort på hvid det allerbedste. Ved næste stævne hvor jeg har ansvaret vil vi ikke tolererer forkerte numre. Vi kan heller ikke styre, at så sejler datter og far med samme nr. eller man skifter lige sejl og råber på vej ud til banen at nu har jeg et andet nr.

143500235670186300_resizedVi er selvfølgelig åben når noget går i stykker eller som i weekenden hvor vi lørdag havde meget vind. Sørg nu også for at i er registreret i de rigtige grupper, vi skal konstant rette i resultatlister, fordi i er registreret forkert – det er jeres eget ansvar og ikke mit. Vi bruger alt for meget energi på at rette fejl som skyldes, at i ikke lever op til de regler der er for sejlnr. og sejlskift. Fremadrettet vil sejlnr. vi ikke kan se eller vi i tvivl om hvem som sejler på hvad blive noteret som DSQ og kan ikke ændres.

Tjek reglerne på DBO hjemmeside og i sejladsbestemmelserne (lik HER)

Det var vist nok af sure opstød. Tak for en god weekend i Ringkøbing og jeg glæder mig til at ses til næste år.

Jens Peter