IMG_1071

2017 er året hvor foils for alvor introduceres i windsurfingsporten, og DBO er selvfølgelig åben for mulighederne. Allerede fra årets første ranglistestævne i starten af maj, er det muligt at deltage på boards med foil. En ordning der evalueres gennem sæsonen med mulighed for at etablere en decideret foilklasse på sigt.

Sebastian Kornum stiller i 2017 op på foil i Formula-sejladserne og har tilbudt at koordinere det praktiske omkring starter og baner med dommerne. Han vil også hjælpe med gode tips for andre, der stiller på foil.

Neilpryde Scandinavia har taget initiativ til en DBO foilkampagne, hvor både nuværende og kommende medlemmer kan købe alufoil-modellen til en speciel medlemspris på 5000 kr.
For nuværende medlemmer er det en oplagt chance for at komme i gang med foil, og for ikke-medlemmer kan det være incitamentet for at melde sig ind – uanset om man har planer om at sejle kapsejlads eller ej.

Ruben Rimfors fra Neilpryde Scandinavia siger: ”Windfoil bliver en markant del af windsurfingsporten – også i kapsejladser – og det er godt for dansk windsurfing at være med fra starten. I Frankrig og flere andre lande er man langt, og også PWA World Tour’en har windfoil med på programmet. Med DBO medlemstilbuddet slår vi et slag for windfoil i Danmark, og det fungerer sådan at man bestiller via surfbutikkerne, og opnår rabatten ved at fremvise sit DBO medlemskab.”

”Vi er klar med en række træningslejre, intro-arrangementer og klubdemoer gennem sæsonen, og vi har bestilt alufoils til demo, som medlemmer kan prøve ifm ranglistestævnerne indtil de evt selv får anskaffet en foil. I samarbejde med Sebastian arrangerer vi race-foil træning for dem, der vil mere med windfoil end bare at flyve frit henover vandet sammen med kammeraterne.”

RSFlight AL Foil