NP øgrandprix

Neilpryde Scandinavia har i mere end 20 år stået bag Ø-Grandprix serien, men nu skal der tænkes nyt og gives plads til andre i sporten og branchen, som har ressourcer og lyst til at byde ind.

Torben Kornum: Det er selvfølgelig lidt svært at lukke ned for et projekt, som i princippet er en succes og er sat i verden for at skabe gode surfoplevelser for bredden i nogle af landets smukkeste områder. ØGP har gennem alle årene haft mere end 100 deltagere på årsbasis, og desværre er der nok en del mennesker som bliver skuffet, men der er gode årsager til at vi vælger at holde en pause:

1. Der skal tænkes nyt. Nye konkurrenceformer, nye steder og nye kræfter. Måske skal der ikke længere sejles rundt om en ø? Måske skal kitesurferne fremover tænkes mere ind i det – også som arrangører? Måske vil en anden i surfbranchen tage en tørn i nogle år?

Venø Rundt 436

2. Vi har et rigtig godt samarbejde med arrangørerne, men opgaverne hviler desværre på få skuldre, og det er svært at opretholde entusiasmen alle steder.

3. Vi bruger en del ressourcer på ØGP, og vi har gode ideer til hvordan vi alternativt kan bruge disse. Bl.a. kapsejladstræning, talentudvikling, nye klasser og camps. Og aktiviteter med foil selvfølgelig!

4. Surfkalenderen er fuld af aktiviteter. Ved at holde pause i ØGP giver vi plads til andre gode
initiativer som f.eks træningslejre som er begyndt at tage form – Surfers cup jibe clinic og Windsurf Camp Denmark.

Vi vil gerne rette en stor tak alle, der gennem årene har været med til at gøre Neilpryde Ø-Grandprix til en succes. Det gælder selvfølgelig først og fremmest de mangle frivillige i klubberne, og vores egne koordinatorer Viktor Schmidt fra Kolding og Bent Niss fra Ålborg, som begge har trukket et stort læs. Men også en tak til alle deltagere for positiv deltagelse og for et hav af gode og sjove fælles oplevelser!

NEILPRYDE Primary mark blue