De danske deltagere

De Nordiske MEsterskaber blev igen i år afholdt i Halmstad i Sverige, som er centralt placeret i forhold til deltagerne fra Estland,Danmark, Norge,Sverige og Finland.  51 deltagere fra 7 fgorskellige lande var mødt op og klar til at kæmpe om titlensom Nordisk mester i henholdvis Formula, Kona One og Bic Techno klassen.

Fredagen bød på fralandsvind og let vind, som medførte at vi kun fik gennemført 1 tællenesejllads. Det var dog tæt på atvi havde fået den anden i hus, men lige efterat den første sejlere var kommet i mål, lød derto skud – sejladsen blev afblæst pga. formange vindhuller.Selve sejladserne var lange og bestod af 3 runder, hvilketbetød at den hurtigste kom i mål efter ca. 28 minutter.

Med håb om flere sejladser over weekenden ventede vi på vinden, men den kom aldrig. Lovende så det ellers ud søndag lige fra morgenstunden, men den lå konstant på 3-6knob, hvilket er under den internationale vindgrænse.

Fra Danmark var der 11 deltager, hvoraf  nogle klarede de lette forhold godt og andre knap så godt, og uden mere end den ene tællende sejlads, kunne der ikke kåres nogen Nordisk Mester i Formula disciplinen. Med få centimeters forskel på første- og andenpladsen blev top tre placeringen:

1) Vincent Langer GER-122
2) Jesper Vesterstrom DEN-111
3) Per Bostrom SWE -92

Fulde Resultat