På Nautic Freeride Windsurf Camp sponsoreret af Henrik Wessel A/S er der taget det bedste med fra en klub-tur og tilføjet noget coaching sådan at DU kan få læring med i bagagen ovenpå en uforglemmelig oplevelse. Nautic Freeride Windsurf Camp er et nyt tiltag for at kunne få ALLE med vandet uden at det skal handle om konkurrence. Det betyder at hyggen vægtes mindst ligeså meget og der er derfor sørget for fyr-aftens øl fra Albani, energi drikke i løbet af dagen af Boosters, samt lækkert mad fra Santa Maria DK. Nautic Surf&Ski kbh sætter en dragt på højkant som udloddes blandt deltagerne.
Den primære instruktør vil være Danmarks- og Nordens Bedste kvindelige windsurfer i disciplinerne Formula og Slalom, Anissa Mohrath, som vil sætte fokus på hver deltagers individuelle mål.
Datoen er fastsat til at være i weekenden efter Kristi himmelfarts, og der er mulighed for at tilkøbe overnatning i hytte allerede fra torsdag d. 25. maj 2017. Vi håber at det når at blive lidt varmere til den tid og er klar til at skyde sæsonen rigtig igang.
Har du brug for hjælp til koordinering, kørsel eller andet, så kontakt os via vores hjemmeside eller facebook side (se nedenstående)

Praktisk information om camp’en kan findes på hjemmesiden www.windsurf.camp, hvor du også tilmelder dig – og løbende opdatering vil blive offentliggjort på facebook siden Windsurf Camp Denmark, hvor du også kan finde begivenheden.

Dato: 26.-28. maj 2017

Sted: Lynæs

Hvem kan deltage?
Alle windsurf passionerede sjæle (let-øvede, øvede og elite) som vil hygge ligeså meget på vandet som de vil på land.

Hvad er inkluderet i camp’en????

  • Overnatning i Hundested Havnehytter’
  • Fuld Forplejning (morgenmad, frokost, aftensmad)
  • Træning (jibe træning rundt om bøjer)
  • Tips & tricks til trim/regulering af udstyr
  • T-shirts til alle deltagere
  • Energi drikke + Øl
  • Høj opløselige billeder af dig

Hvad koster ALT dette?
Tro det eller lad være – kun 1.400 kr.

Nautic Windsurf 2017_Dansk

 

OBS. der er begrænsede pladser, og tilmelding skal ske senest 1. maj.