Med en lidt lunken vejrudsigt var der lidt usikkerhed omkring, hvorvidt det ville blive muligt at komme på vandet i Nyborg. Regn og let vind var på programmet – men, man skal aldrig sige aldrig.

Den første dag var der ikke meget vind først på dagen, men senere kom vi på vandet. Vinden drillede, og vi blev sendt ind et par gange. Efter en længere pause kom vi dog ud, de fleste med deres største sejl, og nu var vinden taget til, så der var god luft. Sejladsen blev vundet af Sebastian Kornum i fornemmeste stil på en 10er. Med en smule tang og mere eller mindre én god vej rundt på banen, var det således nogle gode races.

Der blev sejlet en sejlads mere, dog uden Sebastian Kornum eller Nikolaj Kruppa, som begge er med fremme hver gang. Sebastian døjede med en fod, og valgte i stedet at trække sig for at være klar til VM i Skive, mens Nikolaj Kruppa stadig døjer med ribbenene, efter han brækkede dem op til stævnet.

Sejladsen blev i stedet vundet af Brian Røgild med Kasper Juul Larsen efter.

Der blev ligeledes sejlet Kona One samt Open Fun, hvordan det præcist er gået her, er jeg ikke helt klar over.
Om aftenen en hyggelig fællesspisning med pizza og nogle gode timer.

Næste morgen var der rigtig god vind, og i løbet af kort tid havde vi fået 4 tællende sejladser i hus i nogle rigtig gode formula forhold. Super godt gået af crewet ude på vand, men også på land – det kørte bare på skinner. Det blev både Brian Røgild og Kasper Juul Larsen som vandt nogle af dagens sejladser, men overall var det Brian Røgild der endte med at vinde stævnet. Nr. 2 var Kasper Juul og nr. 3 Martin Funch. Specielt sidstnævnte er sluttet som nr. 3 de sidste to Formula stævner, og viste igen gode takter til dette stævne. Gode starter, god fart, højde og slør gjorde ham således til en sejler helt fremme i toppen.

Der blev ligeledes sejlet Open Fun om søndagen, og specielt dejligt var det at se det flotte fremmøde af juniorer, som flot sejlede sig igennem de udfordrende forhold, som Nyborg kan byde på i en god østenvind ved Søbadet.

Slutteligt en tak til Nyborg for at arrangerer stævnet, og jeg håber at se mange flere til de kommende stævner.
Venlig hilsen Danni Jakobsen DEN-64