14212835_1243353112381511_6283100297036510156_n

I weekenden d. 22-23. oktober afholdes ”Jibe Clinic” hvor to af landets dygtigste windsurfere, Danni Jakobsen og Sebastian Kornum deler ud af ekspertviden og lærer DIG at lave den perfekte jibe. Både Danni og Sebastian er anerkendte for at mestre denne manøvre i windsurfing. En manøvre som er ”basal”, men alligevel volder mange problemer når den skal læres, og ikke mindst er den svær at udføre til perfektion. Det er dét der gør, at jiben er så unik, for den kan altid blive bedre – og der er da ikke noget federe end at smide en rigtig laydown powerjibe foran sin kammerat, samt sejle en hel dag uden at ryge i baljen?

”Jeg husker en træningslejer i motocross hvor Sebastian og jeg skulle træne det samme sving en hel formiddag, igen og igen. Det var målrettet og effektivt! Stille og rolig kunne man lave senere nedbremsninger og bevare et bedre moment i maskinen igennem hele svinget. Efter mange år i motorcross-sporten, havde vi begge fået nok, solgte vores MX’er, og stod pludseligt på windsurfing-udstyr og øvede jibes i Limfjorden. Her var samme princip at man ALTID kunne forbedre jiben. Jeg tør ikke tænke på hvor mange timer Sebastian og jeg har talt om jibes over telefonen. Nu vil vi altså gerne dele vores viden og tricks med jer, så I kan få den korteste genvej til at lave en jibe, eller til at bliver verdensmester i det” slutter Danni Jakobsen som ser meget frem til Jibe Clinic 2016.

IMG_2703

Sebastian Kornum, der er professionel windsurfer og udvikler hos NeilPryde tilføjer ligeledes ”Igennem mange år er det gået op for os, hvor vigtigt det er at benytte sig af helt simple indlæringsmetoder. Meget i vores sport handler om mental træning før udførelse på vandet. En del af den mentale træning opstår når man ser sig selv på video, hvor hjernen ganske simpelt bearbejder hvad den ser. Først her ser man hvad der i virkeligheden sker, hvilket ofte er lidt anderledes end hvad man følte. Derfor bliver der stor fokus på film og efteranalysering, hvor vi kan gå i små detaljer og forklare hvad du skal gøre anderledes.”

Billede1

 

Jibe clinic inkluderer alt hvad du har brug for
•      Udviklingspunkter med forklaring til, hvordan du bliver bedre til at jibe

•      Eksklusivt billede- og video materiale som du kan arbejde videre med

•      Garanti for bedre jibes på bare én weekend

•      Hjælp til at indstille dit udstyr korrekt

•      Mad & drikkevarer så du kan koncentrere dig om at windsurfe!

 

•        Maks. 20 deltagere

•        Altid minimum 2 trænere

•        Sejlads foregår ved Ejsing/Handbjerg

•        Mulighed for at overnatte i bil, hytte, campingvogn eller telt

•        Adgang til el, vand, bad og toilet

Pris: 1000 DKK pr. Deltager

Jibe Clinic bliver en rigtig hyggelig weekend, hvor der tilbydes all-inclusive, camping og røverhistorier…

Jibe Clinic er et foretagne under Surfers Cup, og du kan finde mere information på Facebook  samt hjemmesiden.