“Glæden og det inkluderende aktive fællesskab er i fokus, når Bent Niss går forrest i en ambitiøs men samtidig afslappet indsats for at udvikle tidssvarende tilbud i klubber og at afholde aktiviteter på tværs af bredde og elite i boardsport-miljøet. En oprigtig nysgerrighed i andre mennesker er kendetegnende for stor succes i en lang række projekter, hvor Bent har været primus motor. Kombinationen af evnen til at stå ved sine meninger, at arbejde målrettet og at være en beskeden person, der formår at engagere mange frivillige, gør Bent til en person med et nærværende og smittende drive”. Sådan skriver Dansk Sejlunion om Bent Niss som er blevet nomineret til årets Klubudviklingspris i 2017.

Bent De fleste af os kender ham for den store indsats han ligger i at arrangere Rønbjerg Open, som de sidste to år også har huset Nordiske Mesterskaber, men han har også trukket læsset med Neilpryde Ø-grandprix, som desværre må holde en pause. Tilmed beskrives han som Ålborgs største ildsjæl og én af klubbens medlemmer skriver følgende; “Da jeg startede i klubben for halvandet år siden, kørte de med et skolehold om mandagen. Takket være Bent kan windsurfafdelingen nu tilbyde skolehold fire af ugens dage, og jeg har glæden af at undervise på et af dem. Dertil er klubhuset ved at gennemgå en indre forskønnelsesproces, så det bliver mere indbydende for alle de nye medlemmer, og også her er Bent tovholder.”
Bent Niss is “THE MAN”, og der burde uden tvivl være flere som ham. Vi vil derfor opfordre alle til at afgive ham en stemme her