Det er første gang og bestemt ikke sidste gang at Kidz Watersport Camp finder sted på Amager Strandpark i hovedstaden København.  Forældrene til børnene ønsker allerede at reservere plads til næste års camp og det har sat arrangørerne Windsurf Camp Denmark og NauticEasy på arbejde så snart efteråret kommer og planlægningen skal igang.

Vejret var lige som det skulle være – hverken for varmt eller for koldt. En meget let vind den første dag gjorde det aktuelt at lære børnenes evner og træne dem op til den efterfølgende dag med 7-8 m/s, hvor både windsurf og kitesurf stod på programmet. Og ellers var det hele bogstavelig talt en leg. Nivå Baudelaug var behjælpelig med at leje både nogle små windsurf sejl og nogle kayaker, som gjorde det muligt at anlægge nogle parkour baner af forskellige arter, og lære den næste generations surfere op.

Sjovt havde de det, for det kom en masse positiv feedback fra både forældre og børn, og efterspørgsel på reservation af pladser til næste år.  Og klart at sponsoreren Faxe Kondi Booster der leverede præmier af forskellig art, satte prikken over i’et og gjorde børnene ekstra glade, når de havde kæmpet sig vej igennem parkour banerne.

Her er nogle af de udtalelser der kom:

“Hvorfor stopper det allerede idag?”

“Kunne det ikke var til fredag?”

“Han har fortalt mere efter den første dag end han gjorde efter en uge på camp i Lynæs”

“Sofus var meget glad for at være på Watersport camp. Stor succés!”

“Normann havde en rigtig god dag i går.”

 

 

Kæmpe tak til sponsorerne:

Henrik Wessel A/S (Peugeot og Opel)

Foliekniven.dk

RAWBITE

Faxe Kondi Booster

Nordmann Metal Cutting Monitoring

 

… og næste år håber vi på at Dansk Sejlunion vil støtte op om det på lige fod med  Young Gun Camp i efterårsferien.