I sidste weekend (15-17/6) løb de ordiske Mesterskaber samt 3. afdeling af Danmarksmesterskabet af stablen i det noget så vindblæste Rønbjerg. Nordjysk Windsurfing Klub var endnu en gang velforberedte og takket være dem og stævneledelsen, blev det endnu godt stævne fra deres side. Der blev i alt sejlet 4 kurssejladser samt 4 slalom eliminationer somer danmarksmesterskabernes første slalom sejladser.

Den første dag, fredag, bød på god stabil vind fra morgenstunden, men vejrudsigten forudsagde dog at der vil komme lidt mere vind. Således at efter skippermødet kl. 9, var første start kl. 11 af denne grund. Og som vejrudsigten sagde, kom der vind der lagde op til slalom-dans. Her blev der sejlet 2 eliminationer med nogle gode kampe i hele feltet.
Senere på dagen faldt vinden og ved firetiden blev den første kurssejlads skudt i gang. Vinden var hård i starten, men faldt stille og roligt. Ved syvtiden blev den sidste kurssejlads færdiggjort og alle var nu godt trætte efter 4 kurssejladser. Men det var helt oplagt at der blev sejlet alle de sejladser, for den efterfølgende dags vejrudsigt, så ikke særlig godt ud.

Om lørdagen var vinden ikke nær så kraftig som dagen før – faktisk blev der ved skippermødet kl. 9 set på at vindmålingen viste 0 m/s som også kunne ses på det spejlblanke vand. Derfor gik lørdagen med at hygge sig på surf-manér. Sejl blev trimmet og finner slebet, men omkring frokosttid kom regnen, og den fortsatte og fortsatte. En klog beslutning af stævneledelsen blev truffet og sejladserne for dagen blev afblæst. Det gav endnu bedre tid til at hygge sig og der blev både set racerløb, PWA og fodbold på storskærm i det regntætte masteskur, der var blevet stillet til rådighed af Rønbjerg Sejlklub. Festmiddagen lørdag aften, var ligeledes en succes igen i år: velsmagende og gennemført.

Den sidste dag, søndag, startede ud med vind til kurssejlads og et optimistisk håb om at gennemføre to kurssejladser inden vinden tog til, blev hurtigt ændret af en ordentlig regnbyge. Men efter at alle var blevet våde, tog vinden stille til og håbet om kurssejladser blev genoplivet. Men forgæves blev vi sendt ud og igen på land da vinden nu havde nået en styrke af 10-12 m/s. Den eneste tyske sejler Nicholas Prisen var taget hjem, og battlen stod nu blandt udelukkende danske sejlere. To slalom eliminationer blev gennemført uden problemer med god vind, hvor der blev holdt fast i mærkrundinger. Kasper Juul Larsen nupper fører-pladseringen med kun ét point foran Sebastian Kornum. Ved tretiden havde stævnet nået sin ende og følgende titler kunne deles ud:

(Alle resultater kan iøvrigt ses her og alle billeder kan ses på vores facebook side her delt ind i forskellige albums pr. dag. )

Kombineret Overall
1. Sebastian Kornum
2. Nikolaj Kruppa
3. Danni Jakobsen

Kurs Overall
1. Sebastian Kornum
2. Nicolas Prien (GER)
3. Nikolaj Kruppa

Slalom Overall
1. Kasper Juul Larsen
2. Sebastian Kornum
3. Nikolaj Kruppa

Formula Overall
1. Frederik Poser
2. Malthe Elholm Jensen
3. Johan Søe

Slalom Master
1. Kasper Juul Larsen
2. Nikolaj Kruppa
3. Anders Bøje

Slalom Grand Master
1. Peter Hollænder
2. Ken Langæble Olsen
3. Anne-Louise Alsted

Kurs Master
1. Nikolaj Kruppa
2. Martin Funch
3. Peter Hollænder

Kurs Grand Master
1. Peter Hollænder
2. Torben Kornum
3. Ken Langæble Olsen

Kurs/slalom/kombineret Women
1. Anne-Louise Alsted

Kurs Youth
1. Peter Nors
2. Niklas Lillelund
3. Anders Alsted Eliasen

Slalom Youth
1. Jonas Thyme
2. Peter Nors
3. Johan Søe

Kurs Junior
1. Alfred Dixen
2. Johan Søe
3. Marinus Tambo

Slalom Junior
1. Johan Søe
2. Marinus Tambo
3. Alfred Dixen