Hermed inviteres til et intensivt forårsprogram for unge formula-slalom surfere. Fokus er på den fysiske performance. Simon Stewart, fysisk træner for det Danske Sejlerlandshold og for Sebastian Kornum, vil gennemføre programmet jfr beskrivelsen herunder.Formula2

Simon Stewart har specifikt kendskab til Formula-Slalom. Han starte programmet generelt, men over de forskellige sessions prøve at tilpasse individuelt til jeres specifikke profiler og mål. Der bliver hjemmearbejde i træningssalen. Power, speed, styrke og aerob kapacitet vil være nogle af emnerne.

Programmet dette forår.

Fredag den 14 april
Træningssession i forbindelse med Påsketræningen i Skive
Træner: Simon Stewart
Tidspunkt annonceres senere. Det bliver sandsynligt eftermiddag.
Bemærk, at denne session er åben for alle som deltager i påskelejren.

Fredag den 28 april
Træningssession i Team Danmark styrketræningen i Aarhus
Træner: Simon Stewart
Tidspunkt: 17:00-19:45

og…

Strategi og metrologi session. Teoretisk indblik i centrale metrologiske principper med betydning for sejlsport på kortbane (20-90minutter). Hertil strategiske grundregler.
Underviser: Jan Christiansen
Tidspunkt 20:00-21:30 i Aarhus Sejlklub

Fredag den 26 maj.
Træningssession i Team Danmark styrketræningen i Aarhus
Træner: Simon Stewart
Tidspunkt: 1700-1200

Tilmelding til det fulde program sker via en mail til undertegnede, Jan Christiansen på mail jan.christiansen@sejlsport.dk. Prisen er kr. 400.-/sejler

Maksimalt 8 sejlere kan deltage i det fulde program. Alle skal være U21. Vi går efter DBO ranglisten hvis flere end 8 tilmelder sig.

Tilmelding senest den 14 marts (efter første session)

Det samlede program evalueres efter efterfølgende og videreførelse skal drøftes. Formula-Slalom surfere vil under alle omstændigheder blive inviteret til landsholdssamlingen i U42.