Så er tiden kommet! Nordjylland Mobilt står for døren. Alle bydes velkommen til et lækkert freestyle/wave stævne d. 7-8 september. Stævnets placering er mobilt i Nordjylland med udgangspunkt i Kjul området. Der er lagt op til en action packed weekend – så se at få jer tilmeldt!  Og følg med på dbo’s hjemmeside for kommende opdateringer!  Alle freestyle/wave klasser er derfor åbne og vi forventer et bredt fremmøde –  af udøvere såvel som publikum.

W/F-Plakat Nordjylland 2013

 

 

Prisen for deltagelse er 300 kr. Tilmeldingen foregår direkte på DBO’s online hjemmeside – sørg for at melde jer til hurtigst muligt, da fristen udløber meget snart! Tilmeldingsfristen udløber onsdag den 28. august.  Stævnet kan aflyses, hvis udsigterne for vind skønnes at være for dårlige. I så fald vil alle tilmeldingsgebyrerne selvfølgelig blive returneret. Alt dette annonceres ligeledes dbo’s hjemmeside.

Det er super enkelt at tilmelde sig, følg blot linket nedenfor – tilmeldingsfristen udløber den 28. august.
https://dbo.dk/?wpsc-product=wavefreestyle-loekken-2013

Der er lagt op til en actionpacked weekend med et fuldt booked program!

 

Opfodring til Juniorer

Vi fra DBO vil meget gerne sende en klar opfodring ud til de danske Juniorer. Meld jer til dette hyggelige event. Så længe du kan vandstarte, stavvende, poppe brættet og måske endda lave nogle små moves, så er du mere end nok kvalificeret til at deltage. Udover at være med til et rigtigt freestyle/wave stævne, bliver man samtidig introduceret for det danske surfmiljø på en helt ny og spændene måde. Det er sjovt og lærerigt. Du kan også være helt sikker på at få en masse nye surfvenner. Samtidig får du chancen for at se Danmarks bedste windsurfere i aktion, mens de konkurrerer om podiepladserne til årets rangliste. En fed oplevelse er i vente – grib chancen!

Kontakt os gerne for nærmere info eller eventuelle spørgsmål:
Kontakt

Navn: Ole Hasholt

Telefon: 30 29 97 92

Mail: ole_snowing@hotmail.com

 

Kom og vær med, når den danske windsurf scene viser akrobatik på vandet!

 

Hang loose!

Wave/Freestyle udvalget