Så er tiden kommet! Venø Waterstars står for døren. Windsurf efterskolen Venø Efterskole byder os alle velkommen til et lækkert freestyle stævne d. 25-26 maj. Stævnet foregår på Venø og stedet byder som regel på massere af vind og gode freestyle forhold! Alle freestyle klasser er derfor åbne og vi forventer et bredt fremmøde – af udøvere såvel som publikum.

Venoe-waterstars13_indbydelse

Prisen for deltagelse er 300 kr. Tilmeldingen foregår direkte på DBO’s online hjemmeside – sørg for at melde jer til hurtigst muligt, da fristen udløber meget snart! Stævnet kan desuden ikke aflyses. Så set endelig kryds i kalenderen og forbered jer på et eksklusivt event arrangeret af selveste Venø Efterskole.

Det er super enkelt at tilmelde sig, følg blot linket nedenfor – tilmeldingsfristen udløber 15. maj. https://dbo.dk/?wpsc-product=freestyle-venoe-2013

Der er lagt op til en actionpacked weekend med et fuldt booked program!

 

Opfodring til Juniorer

Vi fra DBO vil meget gerne sende en klar opfodring ud til de danske Juniorer. Meld jer til dette hyggelige event på Venø. Så længe du kan vandstarte, stavvende, poppe brættet og måske endda lave nogle små moves, så er du mere end kvalificeret til at deltage. Udover at være med til et rigtigt freestyle stævne, bliver man samtidig introduceret til det danske surfmiljø på en helt ny og spændene måde. Det er sjovt og lærerigt. Du kan også være helt sikker på at få en masse nye surfvenner. Samtidig får du chancen for at se Danmarks bedste windsurfere i aktion, mens de konkurrerer om podiepladserne til årets rangliste. En fed oplevelse er i vente – grib chancen!

Kontakt os gerne for nærmere info eller eventuelle spørgsmål:

Kontakt

Navn: Ole Hasholt

Telefon: 30 29 97 92 Mail: ole_snowing@hotmail.com

 

Kom og vær med, når den danske windsurf scene viser akrobatik på vandet!

 

Hang loose!

Wave/freestyle udvalget