Deltagere fra hele landet var i weekenden samlet til DBO stævne i Ringkøbing. Stemningen var som altid i top, og der blev hyggesnakket, udvekslet tips og erfaringer med grej. Mere end 40 deltagere var tilmeldt stævnet heriblandt nogle ”tidligere” internationale sejlere som efter nogle års pause valgte at stille op igen.

Image may contain: 1 person, smiling, ocean, outdoor and water

Lørdagens vejrmelding lovede perfekt vind til slalom med 8-10 ms, men det viste sig hurtigt, at vandet var usædvanligt tungt af tang. Dette gjorde at det var svært at sejle med almindelige finder, hvilket påvirkede den første eliminering. Tangfinner kom i høj kurs og med hjælp fra Westwind blev der hurtigt arrangeret finner til en stor del af sejlerne. I alt blev der gennemført 4 slalom elimineringer, hvor sejlerne også fik overskud til et smil på læberne.  Kasper Juul Larsen endte ud med det længste strå efterfulgt af Mads Jepsen og Danni Jakobsen.

Image may contain: 1 person, boat, ocean, sky, outdoor, water and nature

Søndag var vejrudsigten knap så kraftig og efter Søren Andersen havde tjekket op på tangsituationen i bane området blev der gennemført 2 kurssejladser. Efter en rigtig god start i den første kurssejlads, kunne Johan Søe krydse målstregen med sin første sejr på den danske rangliste. Den anden sejlads blev fundet af Niklas Lillelund, som med en 2-1 serie tog kurssejren til stævnet.

Image may contain: 1 person, smiling, ocean, sky, outdoor, water and nature

Top tre til stævnet blev (Stævne resultatet kan ses på DBOs Hjemmeside):

  1. Mads Jepsen
  2. Danni Jakobsen
  3. Johan Søe

 

Spændingen om overall DM-titlen er i top efter det fjerde DM-stævne, hvor 3 sejlere (Niklas Lillelund, Peter Nors og Mads Jepsen) alle ligger indenfor 2 point af hinanden. Kampen bliver afgjort d. 21-22 september i Nyborg.

En stor tak til Ringkøbing for at levere rammerne til et rigtig godt stævne, hvilket ikke kan lade sig gøre uden alle de frivillige fra Ringkøbing Sejlklub.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, shoes and indoor