Golito

Om kort tid rykker DBO til Hvide Sande og Ringkøbing. D. 4 og 5/9 er der wave og freestyle i Hvide Sande, og 5-6/9 er der formula og slalom i Ringkøbing eller Hvide Sande. DBO’s aktiviteter er en el af Waterz, Nordeuropas største vandsportsfestival, som finder sted i perioden 3-12/9. Under Waterz vil du kunne prøve og deltage i stort set samtlige vandsportsdiscipliner, bl.a. langdistancerace for kite- og windsurf, wakeboard, SUP, bølgesurf etc.

Som afslutning på Waterz finder U20 windsurf VM for wave og freestyle sted fra d. 6-12/9 i Hvide Sande. Taty og Tonky Frans kommer og deler ud af deres store erfaring fra mange år i toppen af windsurfhierarkiet, og måske dukker et par andre proffer også op og coacher de unge sejlere undervejs. Flere af Verdens bedste under 20 er på vej til Hvide Sande, og udover at man skal opfylde de formelle betingelser for deltagelse, er der ingen begrænsninger.

Som altid er der fest lørdag d. 5/9 i fiskehallen på havnen i Hvide Sande med spisning, musik etc. Og der er hjemtransport med shuttlebus, så du kommer sikkert i havn.

Tilmelding til DBO’s aktiviteter sker her, og tilmeldingen lukker 25/8. For wave/freestyle er dette sidste frist. For formula/slaloms vedkommende kan man melde sig til på dagen mod et ekstra gebyr. Men du skal jo alligevel derop, så du meld dig bare til med det samme.

Vi ses i Hvide Sande

DBO