Fur Rundt:
Lørdag d. 11. august bliver der sat gang i Fur Rundt. Hyggen bliver prioriteret på sit højeste og grill er en del af traditionen. Skippermøde kl. 11.00 og forventet start kl. 12.00. Startgebyr er som det plejer 100 kr. Tilmelding på dagen fra kl. 9.00 til kl. 11.00
Mini Fur Rundt:
For anden gang inviterer Skive Windsurfing Klub til Mini Fur rundt for deltagere under 18 år. Det er et led i Young Gun Cup, så der gælder samme regler og klasse-inddeling. Så har du lyst til at møde andre juniorer og windsurfere, så er Young Gun Cup noget for dig! Mød nye surf venner, lær at sejle kapsejlads på korte overskuelige baner, deltage for sjov og for at lære, og ikke mindst for at få en god oplevelse.

Der sejles som sædvanlig i 3 klasser:
A – Begyndere max 5 m2
B – Talenter max 6,5 m2
C – Øvede max 8 m2
Der er præmier til de 3 bedst placerede i hver klasse, Young Gun Cup diplom til alle deltagere, samt en masse lodtrækningspræmier. Skippermødet starter kl. 10. for Mini Fur Rundt. Tilmelding sker på dagen fra kl. 9.00 til kl. 9.45 og deltagergebyret for Mini Fur er 25 kr. incl. frokost.
Forældre kan købe frokost til samme pris. Drikkevarer skal dog selv medbringes.
Der vil være samlet præmieoverrækkelse kl.16.00 og grillen vil blive tændt op til noget “after-surfing”. Der kan overnattes på pladsen, så medbring evt. telt.

For yderligere information kontak
Søren Dahl Pedersen – sdp@jensfogh.dk – 21 83 01 52
Johnny Lillelund – johnny@frisbee.dk – 60 11 63 45
Vi glæder os til at se Jer
Venlig Hilsen
Skive Windsurfing Klub