Årets absolut fedeste freestylestævne står for døren. Danmarks største surfevent Waterz nærmer sig kraftigt. Eventet løber af stablen weekenden den 8-9 september i hvidesande. Og DBO byder velkommen til landets mange freestylere!  Vi fra udvalget har længe set frem til dette event, og vi håber på et bredt fredmøde blandt landets sejlere ☺ Alle freestyle klasser er dermed åbne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisen for deltagelse er 300 kr.

Tilmeldingen sker via. dbo’s onlineshop. Det er super enkelt, følg blot linket nedenfor.

https://dbo.dk/?wpsc-product=wavefreestyle-hvide-sande-9-119-2011

 

Der er lagt op til en action packed weekend, med mange spændene aktiviteter på eventpladsen! En af verdens bedste freestylere Tonky Frans vil blandt andet svinge forbi eventet og det er med sikkerhed at han vil vise nogle af de vildeste new school ting. Tilmeld dig dette dbo stævne – det bliver med garanti en fed oplevelse!

 

Opfodring til Juniorer

Vi vil rigtig gerne opfodre de danske Juniorer til, at melde sig til dette hyggelige event.

Så længe du kan vandstarte, stavvende og måske endda poppe brættet ud af vandet er du mere end nok kvalificeret til, at deltage til dette stævne. Udover at være med til et rigtigt wave/freestyle stævne – hvor man kan vinde flotte præmier osv. – bliver man samtidig introduceret for det danske surfmiljø på en helt ny og spændene måde. Det er sjovt og lærerigt. Du kan også være helt sikker på at få en masse nye surfvenner. En fed oplevelse er i vente – grib chancen! ☺

Kontakt os gerne for nærmere info eller eventuelle spørgsmål:

 

Navn: Ole Hasholt

Telefon: 42 17 92 01

Mail: ole_snowing@hotmail.com

Kom og vær med, når den danske windsurf scene viser akrobatik på vandet!

 

Hang loose!

Wave/freestyle udvalget ☺

 

*DBO forbeholder sig retten til at aflyse stævnet i tilfælde af der ikke er nok tilmeldte til at oprette klasser i henhold til konceptet.