Sebastian Kornum - 1

Kære wave/freestylesejlere

Til weekendens w/f-stævne er der nogle af de tilmeldte, som ikke har gyldig startlicens endnu. Det skal man have for at kunne stille op til DBO’s stævner, og der er ikke tid til at gøre det til stævnet. Du kan læse mere om kravene til startlicens her:

Og du kan købe/forny medlemsskab her:

https://dbo.dk/?page_id=478

Startlicens skal være på plads inden 15/4 hvert år, så vi (kassereren) ikke skal bekymre os om det, når sæsonen går i gang. Det kan også gøres efter denne dato, men så koster det et administrationsgebyr. Så vi forsøger at opdrage vores medlemmer til at gøre det inden sæsonen går i gang. Dealen med DBO’s stævner er, at vi laver det frivillige arbejde, arrangerer stævner, skaffer mandskab, præmier, sponsorer o.s.v. – til gengæld skal du melde dig ind i DBO og en sejl/surfklub o.s.v. for at deltage.

Med hensyn til stævnet her på Sjælland i weekenden kan de manglende startlicenser komme til at betyde, at vi må aflyse, fordi der er ikke tilstrækkeligt tilmeldte med gyldig startlicens. Trods en mulighed for sejlads på søndag – og det ville være ærgerligt.

I aften kl. 20 kan du se den foreløbige beslutning fra wave/freestyleudvalget. Da vejrudsigten er på vippen, trækker vi måske beslutningen til fredag d. 16/5 kl. 12. Mere om det i aften.

Venlig hilsen

DBO wave/freestyle