Bent Jeppesen har sit sidste stævne i Ringkøbing. Bent har nu, så langt tilbage jeg kan huske, været en fast bestanddel af DBO som kasserer, og i rigtig mange år en fast mand på dommerteamet. Bent har meldt ud, at dette år var hans sidste, og stævnet i Ringkøbing er derfor hans afsluttende indsats for DBO. Da han overtog kassererposten var kassebeholdningen negativ – da han overdrog den til sin efterfølger, var det med en beholdning på ca. kr. 200.000. Så var der som Bent siger, “lidt at stå imod med i krisetider”

Bent har også været en fast ankermand til stævner og jeg har haft den fornøjelse at danne makkerpar med ham til rigtig mange stævner de sidste 4 år. Han er en virkelig rar person at arbejde sammen med, vi drøfter mange løsninger, inden der træffes en beslutning, og uanset om Bent er enig eller ej trækkes der loyalt på samme hammel.

Uden dommere og hjælpere bliver der desværre ikke noget stævne, og Bent har altid trådt til, når der har manglet en dommer, også selv om han helst vil være en del at et makkerskab.

DBO vil gerne takke Bent for en jætte indsats i mange år, og vi ønsker ham alt held og lykke i tiden fremover. Vi håber selvfølgelig, han fortryder sin beslutning.

På vegne af DBO

Jens Peter