IMG_3570

Mads Jepsen og tandlægen fra Esbjerg, Kasper Thrane

Søndag leverede Ringkøbing Fjord fra morgenstunden. To morgenfriske freestylere leverede dagens første resultat kl. ca. 8.45 ved Hvide Sande i en kølig og tung nordøstenvind. Ungsdomstalentet Mads Jepsen mødte tandlægen fra Esbjerg, Kasper Thrane, og de udkæmpede en god duel til ære for dommere og flagmandskab. Tandlægen fra Esbjerg borede dybt, men Mads Jepsen løb med sejren med en flydende performance af newschool freestyle. Mads og Kasper er nu hhv. 1 og 2 i freestyle i Danmark – tillykke med det. Resultatet i freestyle skulle i hus i en fart, da begge sejlere også deltog i racedisciplinerne i Ringkøbing, og vi nåede lige akkurat tilbage til dagens første start i formula, hvor Mads Jepsen også deltog. Kasper deltog senere i open fun klassen.

Søndag bød på 4 formulasejladser i god luft og et forsøg på at få en slalom i hus, som dog måtte opgives, da vinden var for svingende. Top 3 i formula open efter weekendens 5 sejladser blev som følger:

1: Sebastian Kornum

2: Frederik Poser

3: Nikolaj Kruppa

 

Kvinder:

Start fra Ringkøbing

Styrbord mod bagbord – formulastart

1: Natasha Schaloffsky

2: Caroline Hjerrild

Stor tak til Ringkøbing Sejlklub og deres velfungerende team på vandet såvel som i køkkenet – vi glæder os allerede til at komme igen næste år.

Komplet resultatliste og stævnerapport følger i morgen

 

DBO