PWA-Tenerif-2013.1Årets første PWA Wave Performance stævne, og som regel også det mest vindblæste, men ikke i år da det for kun anden gang i stævnets 25 årige historie ikke lykkedes at køre nogen tællende sejladser. Sidste dag på stævnet lykkedes det dog at køre en supersession i marginale forhold hvor jeg selvfølgelig deltog og følte jeg sejlede et fornuftigt heat med en højtscorende Tabletop-Frontloop og et Dobbelt-Frontloop forsøg, som desværre ikke var landet. Desværre var standarden i supersession heats’ene enormt højt med navne som Campello og Fernandez og med kun de tre bedste sejlere der gik videre til finalen var det enden for min performance i PWA Gran Canaria 2013.PWA-Tenerif-2013.2

Så gik turen videre til PWA Wave PErformance stævne på Tenerif, som blev årets første tællende stævne, da der ikke var nok vind på Gran Canaria. Med en confirmed plads i de indledende trials heats endte jeg i heat med tidligere PWA verdensmester i Wave Performance Scott Mckercher og en on fire Moriz Mauch som på trods af jeg havde scoret den højeste jump score i heatet med et højt Tweaked Pushloop og det lykkedes mig at lande en Wave 360 på begge mine bølger, gik videre og var derfor enden på min performance i PWA Tenerife 2013.PWA-Tenerif-2013.3

Du kan se flere billeder og updates her.

Christoffer Friis