Christine Fast har sendt en lille hilsen fra RS:X og BIC Techno stævnet i Aarhus Sejlklub, som blev afholdt sidste weekend i september.

Septembers sidste weekend stod i windsurfingens tegn for erfarne såvel som nye RS:X windsurfere. Der blev afholdt et todages stævne i Aarhus Sejlklub med otte RS:X deltagere samt tre windsurfere på Bic Techno.

Udover at stævnet fungerede som udtagelse til drengenes Ungdoms VM i RS:X i Malaysia, havde stævnet også til formål at samle RS:X windsurferne i Danmark på tværs af alder og erfaring. Jeg selv er lige startet på RS:X brættet, og derfor var weekendens stævne en oplagt og hyggelig måde at lære de andre windsurfere at kende i det hurtigt-voksende RS:X-miljø, og samtidig opnå en masse ny læring og timer på vandet.

DSC06124
Vejrforholdene var sublime – sommeren kiggede lige en sidste gang forbi Aarhus og bragte os fuld sol begge dage med planingsforhold lørdag og en let brise søndag. Sejladserne var spændende og tætte, dog med Lærke Buhl som ubesejret vinder, selvom der var kamp til stregen i starterne.

Der var rig mulighed for mig at lære af de andre surfere ude på vandet, som med glæde delte ud af deres viden og gode råd. Alt i alt kom jeg hjem med meget nedslidte hænder og en udmattet krop, men samtidig med en fed oplevelse i bagagen og et smil, der slet ikke kunne tørres af mit ansigt.

Resultatliste fra stævnet kan findes ved at klikke HER.

Skrevet af Christine Fast