Her i weekenden afholdtes 4. afdeling af DM-serien i kurs/slalom/i Nyborg.

Vejrudsigten så lovende ud med god vestenvind både lørdag og søndag, og det endte med hele 4 kurssejladser og en enkelt slalomelimination lørdag.
Kurssejladserne var præget af rimelig frisk og springende vind, hvor et enkelt vindspring kunne vende op og ned på placeringerne. Banen lå lige ud for stranden på Slipshavn, hvor sejladserne gennemførtes, så der var rig mulighed for at følge med fra land.

Sidst på dagen lørdag havde vinden stabiliseret sig nok til slalomsejlads. Trods stadig skiftende vind blev en enkelt elimination gennemført.

De danske stævner har i år haft flere besøg af udenlandske sejlere, og her i weekenden kom blandt andre den tyske Speed–Maschine Gunnar Asmussen og sejlede med. Gunnar formåede, udover en 2. plads i kurs-feltet, at vinde slalomeliminationen, efterfulgt af Sebastian Kornum og Danni Jakobsen på 2. og 3. pladsen.

Trods en god vejrudsigt, blev der søndag ikke sejlet nogen sejladser. Trætte efter en kanon lørdag kunne sejlerne køre tidligt hjem efter en enkelt fun-sejlads ?
Tak til ØBK, dommere og frivillige for endnu et velarrangeret stævne!

 

Weekendens race blev filmet af Søren Wiegand, som er super-dygtig drone pilot med professionelt udstyr. Der er en 12-minutters video på vej, men her er en lille teaser.

Resultaterne blev som følger:

Open:
1. Sebastian Kornum
2. Gunnar Asmussen
3. Danni Jakobsen

Junior:
1. Johan Søe
2. Alfred Dixen
3. Jens Emil Kofoed-Dam

Youth:
1. Peter Nors
2. Niklas Lillelund
3. Jonas Thyme

Formula:
1. Frederik Poser
2. Malthe Elholm
3. Rasmus Gustavsen

Alu-foil:
1. Jonas Thyme
2. Alfred Dixen
3. Marinus Tambo

 

Samtlige resultater og DM-stillingen kan ses her.